Om ELRA

Vi tilbyr et omfattende program innen små elektromotorer, mikrobrytere, festemateriell, avstandsstykker, buntebånd og plastprodukter. Vi har et stort lager sentralt i Oslo med de mest brukte variantene. Vi sender lagerførte varer omgående med post eller speditør etter kundens ønske. Vi leverer til alle typer av industri, eks. elektronikk, møbel, marine-offshore, oppdrett etc.

Elektromekaniske komponenter og festemateriell

 

ELRA inngår som en avdeling i EIE Maskin AS.

Vi har et stort lager med de mest brukte delene senatralt plassert i Oslo og sender varer omgående med post eller speitør. ELRA levererer til alle typer av industri, f.eks. elektronikk-, skips- og finmekanisk industri.  

Vi har medarbeidere med lang og god bransje- og produkterfaring. De står alltid til tjensete med råd og veiledning når det gjeder å finne riktig produkt til din applikasjon.

 

Om ELRA:

  • ELRA ble grunnlagt i 1946. I årende frem til 1960 var virksomheten hovedsaklig basert på egenproduksjon av loddebolter, brødristere og svingcontainere.
  • Fra begynnelsen av 1960-tallet gikk vi over til ren handelsvirksomhet, og er idag en betydlig leverendør av komponenter til norsk industri. 
  • Elra har medarbeidere med lang bransjeerfraing og teknisk ekspertise som ser det som sin oppgave å løse den enkelte kundes spesielle problemer. 
  • I 1991 flyttet vi inn i egne lokaler i Tveitenveien 164 i Oslo og disponerer her moderne kontor- og lagerlokaler. 
  • Oktober 2007 overtok Elmeko AB alle aksjene i ELRA. Elra er nå et datterselskap av Elmeko. Virksomheter fortsetter som tidligere. 
  • Vi representerer idag ca. 35 utlendske produsenter, vesentlig europeiske. Dette betyr at vi kan tilby et bredt utvalg av komponenter innenfor eletromekanikk og festemateriell. 
  • Varer från ELRA kan bestilles pr. e-post, telefax, telefon eller ved direkte ekspedisjon over disk på vårt lager. Ved henting på vårt lager kan varene med fordel bestilles på forhånd slik at ordren ligger klar ved avhenting. 
  • Forsendelser skjer normalt med postens bedriftelsepakke men vi kan også levere med budbil, taxi eller spedtører etter kundens ønske. Varer vil normalt bli ekspedert samme dag vi mottar bestillingen forutsatt av varen finnes på lager og at bestillingen er mottatt i remelig tid før f.eks. postavgang.

 

Foretaksregisteret: foretaks nr. NO 959207925.

 

Kontakt oss for mer informasjon: 

ELRA.no

Elra.no tilbyr et omfattende frogram innen små elektromotorer, mokrobrytere, festemateriell og plastdetaljer. Vi har et stort lager med de mest bru...

ELRA | Behandling av personopplysninger

  ELRA er datterselskap til EIE Maskin AS og inngår i EIE-konsernet med selskapene EIE Maskin AB, EIE Maskin OY og BL Products AB. Vi har en felles...

Organisasjon | ELRA

  EIE-gruppen EIE Maskin AB Anders Lundkvist Daglig leder EIE Maskin AS & Elra Bjørn Tore Mevastaul Daglig leder EIE Maskin OY Marku...