Kabelfester

Kabelfeste 
Den smarteste løsningen siden sikkerhetsnålen. Binder sammen kabler, ledninger, planter, snorer og en mengde andre ting som skal buntes eller festes. Åpnes og lukkes raskt og enkelt. Kan brukes om og om igjen. Leveres i flere dimensjoner. Leves i enkel dimensjon eller sortiment med flere dimensjoner i en praktisk eske (gruppe 019).
Serie 058-0
 Bestill online fra eShop!

Kabelfeste 
Den smarteste løsningen siden sikkerhetsnålen. Binder sammen kabler, ledninger, slanger og andre ting som skal buntes og festes. Stor selvklebende plate som fester godt på jevne, rene, støvfrie og tørre flater Kablene blir pent buntet og festet. Det er lett å gjøre endringer. Åpnes og lukkes med et enkelt håndgrep.
Serie 058-1

Kabelfeste
Den smarteste løsningen siden sikkerhetsnålen. Binder sammen kabler, ledninger, slanger og andre ting som skal buntes og festes. For feste i 2-5mm plate med 5,5mm hull. Kablene blir pent buntet og festet. Det er lett å gjøre endringer. Åpnes og lukkes med et enkelt håndgrep.
Serie 058-2

Kabelfeste
En smart løsning for å feste ledninger enkeltvis til en 1,5mm tykk plate. Ledningen kan enkelt klipses av og på. Laget av ufarget Polyamid.
Serie 089

Kabelfeste 
For bunting og feste av kabler til en plate. For profesjonell produksjon med høy kvalitet. Kan løsnes. Leveres i enkelt størrelser eller i sortiment (gruppe 019)
Serie 101
 Bestill online fra eShop!

Kabelfeste
Et noe kraftigere selvklebende kabelklips for feste av ledning, kabel eller kabelbunt. Fester meget godt til ren, tørr og støvfri overflate ved hjelp av det siste innen selvklebende materiale. Egner seg også for litt tyngre kabler.
Serie 114
 Bestill online fra eShop!
Kabelfeste 
Selvklebende kabelklips for bunting og feste av ledninger og kabler. Kan brukes på litt tyngre kabler. Laget av Polyamid. Gummi eller acryl basert klebende materiale. Fester meget godt på tørre, rene og støvfrie flater.
Serie 115
 Bestill online fra eShop!
Kabelfeste 
Kabelfeste med klipsfeste til tynne plater, 0,5 – 2mm tykke. Ledninger, kabler, og små kabelbunter kan bli festet etter at montert på platen. Laget av fargeløs Polyamid. Leveres i enkelt størrelser eller i sortiment (gruppe 019)
Serie 143
 Bestill online fra eShop!

Flatkabelklips 
Meget anvendelig flatkabelfeste med selvklebende monteringsflate. For montering av 1 til 4 lag flatkabel . Kan også brukes på rund kabel opp til 6mm diam. Laget av grå PVC.
Serie 151
 Bestill online fra eShop!