Litt om ELRA AS...

ELRA AS ble grunnlagt i 1946. I årene frem til 1960 var virksomheten hovedsakling basert på egenproduksjon av loddebolter, brødristere og svingcontainere.

Fra begynnelsen av 1960-tallet gikk vi over til ren handelsvirksomhet, og er idag en betydlig leverandør av komponenter til norsk industri.

Vi har medarbeidere med lang bransjeerfaring og teknisk ekspertise som ser det som sin oppgave å løse den enkelte kundes spesielle problemer.

I 1991 flyttet vi inn i egne lokaler i Tvetenveien 164 i Oslo og disponerer her moderne kontor- og lagerlokaler.

Oktober 2007 overtok Elmeko AS alle aksjene i ELRA.
Elra er nå ett datterselskap av Elmeko. Virksomheten fortsetter som tidligere.

Vi representerer idag ca. 35 utenlandske produsenter, vesentlig europeiske. Dette betyr at vi kan tilby et bredt utvalg av komponenter innenfor elektromekanikk og festemateriell.

Generell informasjon:
Varer kan bestilles pr. eShop, e-post, telefax, og telefon, eller ved direkte ekspedisjon over disk på vårt lager. Ved henting på vårt lager kan varene med fordel bestilles på forhånd slik at ordren ligger klar ved avhenting.

Forsendelser skjer normalt med postens bedriftspakke men vi kan også levere med budbil, taxi eller speditører etter kundens ønske.

Varer vil normalt bli ekspedert samme dag vi mottar bestillingen forutsatt av varen finnes på lager, og at bestillingen er mottatt i rimelig tid før f.eks postavgang.


Foretaksregisteret: NO 911413957 MVA
Bankgiro: 7047 05 03473